Idei de cadouri pentru majorat

Idei de cadouri apreciate pentru majorat. Ce alegi pentru o fată, ce alegi pentru un băiat

În toate culturile, majoratul este perioada de tranziție a persoanei din stadiul de copil la cel de adult. În Antichitate, această trecere era marcată printr-un ritual religios.

În epoca modernă, ritualul a luat locul unei petreceri alături de prieteni și familie, la care sărbătoritul este în centrul atenției și primește cadouri deosebite. Mai jos am făcut o selecție de cadouri atât pentru fete, cât și pentru băieți, care să te inspire să faci cea mai bună alegere:

Cadouri de majorat pentru fete

Nu există un cadou universal pentru această aniversare importantă: acesta se alege întotdeauna luând în considerare preferințele persoanei care urmează să îl primească. Cel mai bun cadou este cel la care te gândești bine înainte să-l oferi, astfel încât să surprindă sau să emoționeze.

Cadou majorat fete

Când urmează să alegi un cadou de majorat pentru o persoană dragă, păstrează întotdeauna în minte personalitatea și interesele celei pe care urmează să o surprinzi. În acest fel vei fi sigur că darul tău îi va aminti de tine și de ocazia specială cu care l-a primit.

Un factor important care influențează tipul cadoului este relația ta cu sărbătorita. Dacă sunteți foarte apropiați, cadoul trebuie să denote căldură și emoție.

Un cadou inspirat pentru o persoană care iubește călătoriile poate fi și o excursie la munte, dacă aceasta îndrăgește drumețiile. Astfel transformi un simplu dar de majorat într-o experiență minunată. Mai jos am selectat câteva idei care te-ar putea ajuta dacă urmează să faci un cadou de majorat unei fete:

Un cadou cu valoare sentimentală

Dacă ai o legătură specială cu persoana pentru care alegi cadoul, fie că sunteți iubiți sau rude, ați crescut împreună, este cea mai bună prietenă sau este colega ta de bancă, ia în considerare un cadou cu valoare sentimentală pe care să îl prețuiască.

Un astfel de cadou poate fi o cutie de bijuterii cu un mesaj inscripționat, o ramă foto sau un album în care ai selectat cele mai frumoase amintiri împreună.

Cadouri majorat fete

O bijuterie specială

Este un gen de cadou personal și prețios care este apreciat și atrage atenția. De cele mai multe ori, o bijuterie valoroasă este oferită de mai multe persoane; de exemplu, familia strânge o sumă de bani și cumpără o bijuterie de valoare sărbătoritei, care are o poveste în spate.

Acest tip de cadou are la bază obiceiul de a transmite din generație în generație bijuteriile familiei. Orice model sau tip de bijuterie ai alege, ai grijă ca aceasta să fie o piesă specială. De exemplu, poți alege un set de cercei cu rubin, care este considerată piatra nobilimii, aducând noroc și optimism persoanei care o poartă.

O bijuterie atent aleasă este întotdeauna o variantă de cadou îndrăgită, care îi va aminti sărbătoritei de acest moment și, mai ales, de persoana de la care o primește.

Dacă vrei să afli mai multe despre rubin, te-ar putea interesa și Rubinul, piatra preferată a regilor, nestemata cu efecte terapeutice.

Un moment de răsfăț

O zi întreaga la Spa sau o ședință de tratamente cosmetice la salonul ei preferat este siguranță un cadou deosebit, pe care nu îl va uita prea curând.

Orice fată în pragul vârstei de 18 ani își dorește să fie în centrul atenției, iar un moment de răsfăț, care să o facă să se simtă regina balului, este o idee minunată de cadou. O altă sugestie ar fi să-i oferi un card cadou la magazinul ei preferat.

Cadouri de majorat pentru băieți

Să alegi un cadou pentru un tânăr de 18 ani poate fi dificil, pentru că nu știi niciodată dacă alegerea ta este considerată de sărbătorit prea copilăroasă sau prea matură; prin urmare, ferește-te de cadourile extreme, cum ar fi, de exemplu, un urs de pluș, o servietă de piele sau orice altceva care nu este potrivit vârstei și intereselor personale.

Cadouri majorat baieti

Alegerea cadoului potrivit pentru un tânăr care trece pragul spre a deveni un adult ar trebui să se bazeze pe stilul și personalitatea lui, fără să omiți nevoile care pentru un tânăr pot fi diverse.

Dacă încă nu știi ce l-ar surprinde, întreabă-te ce îi place cu adevărat să facă. Este posibil ca din acest răspuns să decurgă mai multe idei care te vor ajuta să îi oferi ceva de care are nevoie.

Mai jos am selectat câteva idei care ți-ar putea ușura decizia:

Gadgeturi de care are nevoie

Sunt jucăriile preferate ale băieților, indiferent de vârstă, așa că un ceas smart cu siguranță îl va cuceri. Dacă totuși are aptitudini artistice și vrea să își facă o trupă, poate un set de karaoke, niște boxe sau căști wireless i-ar satisface nevoile și l-ar încuraja să-și dea frâu liber pasiunilor.

Este foarte important să nu omiți faptul că un gadget trebuie să reflecte nevoile sărbătoritului. Urmează să meargă la facultate? Poate este o idee excelentă să îi cumperi un laptop, așa că vorbește cu prietenii sau familia și strângeți o sumă mai mare de bani cu care să îi luați un laptop nou sau alt device pe care și-l dorește de mult timp și îi va folosi din postura de student.

Cadouri majorat baieti

Bilet la un festival de muzică sau la un meci din Champions League

Este genul de cadou care îl îmbogățește cu o experiență pe care și-o va aminti toată viața. Un bilet pentru festivalul de muzică preferat sau un bilet la un meci din Liga Campionilor este o modalitate inedită de a marca această aniversare specială.

Cu siguranță, un astfel de cadou o să fie cu greu egalat. Întreaga atmosferă de la un astfel de eveniment este foarte intensă și plină de adrenalină. Să vezi live în concert trupa ta preferată sau echipa de fotbal pe care o urmărești de când erai mic este o experiență intensă chiar și pentru un adult, cu atât mai mult pentru un tânăr.

Cadouri care încurajează hobby-urile

Tinerii pot avea hobby-uri diverse și se bucură când primesc susținere pentru a-și continua și dezvolta pasiunile. Dacă este pasionat de muzică, îi poți face cadou un sistem audio modern, iar dacă se pregătește pentru admiterea la arhitectură, alege un set de creioane speciale pentru grafică și design, într-o cutie elegantă din lemn.

În același timp, dacă pasiunile sale sunt legate de un sport anume pe care îl practică, un echipament nou de la un brand cunoscut sau un abonament de o lună la o sală este o idee de cadou practică, de care se va bucura cu siguranță.

Cadouri majorat baieti

Sfaturi de urmat

Cu siguranță, sfaturile de mai jos te vor ajuta să faci alegerea corectă și să eviți greșeli comune care îți pot compromite efortul și căutările cadoului perfect:

  • Nu uita, cadoul perfect este întotdeauna cel care se încadrează în bugetul tău. Nu trebuie să faci eforturi sau împrumuturi pentru a transmite un mesaj important persoanei dragi. Dacă vrei să cumperi ceva valoros, vorbește cu prietenii sau familia și faceți un cadou de grup.
  • O idee bună este să vorbești cu un apropiat dacă este nevoie, pentru a te asigura că sărbătoritul nu are deja ceea ce ai ales.
  • Nu uita să oferi o felicitare alături de cadou. Câteva rânduri scrise din suflet îi vor aminti sărbătoritului de acest moment special.
  • Fetele se bucură să primească flori, așa că în cazul unei sărbătorite nu uita să aduci cu tine măcar un fir de trandafir simbolic, dacă ai cheltuit toți banii pe cadou.
  • Se consideră lipsit de inspirație să întrebi pe cineva ce își dorește de ziua lui, așa că evită să faci acest lucru. Poți să deduci ce nevoi are din discuțiile cu persoana respectivă.
  • Un alt sfat bun este să eviți cadourile copilărești. Nu uita că sărbătoritul tocmai va trece în rândul adulților.
  • Dacă știi că sărbătoritul își dorește un animal de companie și vrei să îi faci cadou un companion cu blană, asigură-te că are locul și condițiile necesare.

Cu toții ne amintim petrecerea de majorat și cadourile primite în acea zi frumoasă, așa că alege cu grijă ceea ce urmează să oferi și fă-o cu tot sufletul.